Tradicionalni turnir v odbojki – mešane ekipe

Letošnje leto smo tradicionalni odbojkarski turnir izvedli v času jesenskih srečanj na Prevaljah. V okviru teh prireditev in praznika KS Šentanel smo člani Športnega društva Šentanel v torek,11. septembra 2018 organizirali tradicionalni rekreativni turnir mešanih ekip v odbojki. Prireditev smo izvedli v športni dvorani OŠ Prevalje. Turnirja v odbojki so se udeležile štiri rekreativne ekipe. Tekmovanje smo izvedli na enem odbojkarskih igrišču, kjer smo odigrali šest razburljivih tekem. Vse sodelujoče ekipe so prejele nagrade, prve tri uvrščene ekipe pa so prejele še pokale in medalje, ki jih je podelila dolgoletna članica ŠD Šentanel Veronika Šart. Tekmovanje je organiziral in vodil tajnik društva Štefan Peršak. Tudi tokrat je ekipa ŠD Šentanel ostala brez stopničk in osvojila četrto mesto. Čestitamo vsem tekmovalcem in tekmovalkam za izredno športne in fair igre, saj smo tekmovanje izvajali brez sodnikov.
Tekmovanje smo v športni dvorani zaključili v prijetnem druženju in ob dobrotah, ki so nam jih pripravili v gostilni Marin. Turnir je minil brez poškodb v prijetnem in prijateljskem vzdušju.
Kratke utrinke iz tekmovanja si lahko ogledate spodaj.

Nagrade za nastopajoče so prispevali naši zvesti donatorji:
Športno društvo Šentanel, Občina Prevalje, EL-VIP Vito Petrič, Gostilna Marin, kmečki turizem Gradišnik iz Jamnice in picerija Škufca.

Zapisal: Štefan Peršak