Tradicionalni rekreativni turnir v odbojki – mešane ekipe 2016

V okviru praznika KS Šentanel smo člani Športnega društva Šentanel v soboto, 28. 5. 2016 organizirali tradicionalni rekreativni turnir mešanih ekip v odbojki. Prireditev smo izvedli v športni dvorani OŠ Prevalje. Turnirja v odbojki so se udeležile samo štiri ekipe. Tekmovanje smo izvedli na dveh odbojkarskih igriščih in odigrali šest razburljivih tekem. Vse sodelujoče ekipe so prejele nagrade, prve tri uvrščene ekipe pa so prejele še pokale in medalje, ki jih je podelil Štefan Peršak tajnik ŠD Šentanel. Tokrat je ekipa ŠD Šentanel prvič osvojila pokal in sicer za doseženo drugo mesto. Čestitamo tekmovalcem.
Tekmovanje smo v športni dvorani zaključili v prijetnem druženju in ob dobrotah, ki so nam jih pripravili v gostilni Marin. Turnir je minil brez poškodb v prijetnem in prijateljskem vzdušju, kar gre zahvala vsem sodelujočim igralkam in igralcem.
Kratke utrinke iz tekmovanja si lahko ogledate v foto izložbi.

Nagrade za nastopajoče so prispevali naši zvesti donatorji:
Športno društvo Šentanel, Občina Prevalje, EL-VIP Vito Petrič, Gostilna Marin, kmečki turizem Gradišnik iz Jamnice, Picerija Škufca, in Picerija Fantom iz Slovenj Gradca.

Foto: ŠP in AH

Zapisal:Štefan Peršak