Poročilo: Rekreativni turnir mešanih ekip v odbojki 2021

V okviru jesenskih srečanj na Prevaljah smo člani Športnega  društva Šentanel v sredo, 8. septembra 2021 organizirali tradicionalni rekreativni turnir mešanih ekip v odbojki. Prireditev smo izvedli v športni dvorani OŠ Prevalje. Zaradi korone in zaostrenih PCTT pogojev so se tekmovanja udeležile samo tri ekipe. Tekmovanje smo izvedli na enem igrišču, kjer smo odigrali tri razburljive tekme. Vse sodelujoče ekipe so prejele nagrade, pokale in medalje, ki jih je podelil podžupan Občine Prevalje Boštjan Gorenšek. Tekmovanje sta v imenu Športnega društva Šentanel organizirala in vodila Štefan Peršak in Špela Peršak. Kot po navadi je tudi letos zmagala ekipa Drevenšeki iz Prevalj. Drugo mesto je osvojila ekipa »2 x cepljeni«, tretja pa je bila ekipa ŠD Šentanel. Čestitamo vsem tekmovalcem in tekmovalkam za izredno športne in fair igre.

Tekmovanje smo v športni dvorani zaključili po NIJZ priporočilih v prijetnem ozračju in ob dobrotah, ki sta nam jih je pripravila gostilna Marin iz Šentanela in slaščičarna Polanšek. Turnir je minil brez poškodb v prijetnem in prijateljskem vzdušju.

Nagrade za nastopajoče so prispevali naši zvesti donatorji:

Športno društvo Šentanel, Občina Prevalje, EL-VIP Vito Petrič, picerija Gajbica, slaščičarna Polanšek, Punkt Kotlje in picerija Škufca .

                                                                            Zapisal: Štefan Peršak