Rekreativni turnir mešanih ekip v odbojki 2020

V okviru jesenskih srečanj na Prevaljah in praznika KS Šentanel  smo člani Športnega  društva Šentanel v torek, 8. septembra 2020 organizirali tradicionalni rekreativni turnir mešanih ekip v odbojki. Prireditev smo izvedli v športni dvorani OŠ Prevalje. Turnirja v odbojki se je udeležilo pet ekip. Tekmovanje smo izvedli na dveh odbojkarskih igriščih, kjer smo odigrali deset razburljivih tekem. Vse sodelujoče ekipe so prejele nagrade, prve tri uvrščene ekipe pa so prejele še pokale in medalje, ki jih je podelil podžupan Občine Prevalje Boštjan Gorenšek. Tekmovanje sta v imenu Športnega društva Šentanel organizirala in vodila Štefan Peršak in Veronika Šart. Zmagala je ekipa Drevenšeki iz Prevalj. Tudi tokrat je ekipa ŠD Šentanel ostala brez stopničk in osvojila četrto mesto. Čestitamo vsem tekmovalcem in tekmovalkam za izredno športne in fair igre, saj smo tekmovanje izvajali brez sodnikov.

Tekmovanje smo v športni dvorani zaključili po NIJZ priporočilih v prijetnem ozračju in ob dobrotah, ki sta nam jih je pripravila turistična kmetija Gradišnik iz Jamnice in slaščičarna Polanšek. Turnir je minil brez poškodb v prijetnem in prijateljskem vzdušju.

Nagrade za nastopajoče so prispevali naši zvesti donatorji:

Športno društvo Šentanel, Občina Prevalje, EL-VIP Vito Petrič, picerija Gajbica, slaščičarna Polanšek, Turistična kmetija Gradišnik in picerija Škufca .

Foto: ŠP

                                                                            Zapisal: Štefan Peršak