Odbojkarski turnir 2019

V okviru jesenskih srečanj in praznika KS Šentanel smo člani Športnega društva Šentanel v torek, 10. septembra 2019 organizirali tradicionalni rekreativni turnir v odbojki. Prireditev smo izvedli v športni dvorani OŠ Prevalje. Turnirja v odbojki se je udeležilo šest ekip. Tekmovanje smo izvedli na dveh odbojkarskih igriščih, kjer smo odigrali osem razburljivih tekem. Vse sodelujoče ekipe so prejele nagrade, prve tri uvrščene ekipe pa so prejele še pokale in medalje, ki jih je podelila dolgoletna članica ŠD Šentanel Veronika Šart. Tekmovanje je organiziral in vodil tajnik društva Štefan Peršak. Tudi tokrat je ekipa ŠD Šentanel ostala brez stopničk in osvojila četrto mesto. Čestitamo vsem tekmovalcem in tekmovalkam za izredno športne in fair igre, saj smo tekmovanje izvajali brez sodnikov.
Tekmovanje smo v športni dvorani zaključili v prijetnem druženju in ob dobrotah, ki sta nam jih pripravili gostilna Marin in slaščičarna Polanšek. Turnir je minil brez poškodb v prijetnem in prijateljskem vzdušju.
Kratke utrinke iz tekmovanja si lahko ogledate v foto izložbi.

Nagrade za nastopajoče so prispevali naši zvesti donatorji:
Športno društvo Šentanel, Občina Prevalje, EL-VIP Vito Petrič, Gostilna Marin, picerija Gajbica, slaščičarna Polanšek in picerija Škufca.

Zapisal in foto: Štefan Peršak